Головна Новини Чоловік яхта Яхти почнуть використовувати космічні технології
commentss НОВИНИ Всі новини

Яхти почнуть використовувати космічні технології

Система очищення повітря для італійських яхт використовується на космічних кораблях

15 липня 2020, 14:52 comments1175
Поділіться публікацією:

На нових яхтах італійської корабельні Azimut буде встановлено систему вентиляції та очищення повітря, розроблена за технологіями NASA. Про це повідомляє портал Sail World.

Яхти почнуть використовувати космічні технології

Йдеться про систему, що використовується під час космічних польотів, яка постійно оновлює повітря на борту і підтримує його очищення за допомогою високоефективного і безпечного процесу дезінфекції. Вона працює на каналах кондиціонування повітря, поверхнях і різних технічних елементах, таких як фанкойли тощо.

Так звана MMVS (морська механічна вентиляційна система) була розроблена італійською компанією BCool Engineering, що спеціалізується на тепловому комфорті та енергії на борту, і заснована на запатентованій технології NASA.

Як і багато патентів на передові технології, система імітує природні процеси. По суті, вона об'єднує промені від ультрафіолетового світла високої інтенсивності з каталізувальною структурою для введення очищеного повітря в атмосферу. Всього за одну годину все повітря в приміщенні замінюється, відтворюючи ефект, ніби всі вікна відкриті, але при цьому не втрачаються переваги системи кондиціонування повітря.

Першою яхтою, яка отримає інноваційну систему вентиляції, стане Azimut Magellano 25 Metri, демонстрація якої відбудеться у вересні на виставці в Каннах.

Як повідомляло видання "Коментарі", відомий автовиробник представив власну яхту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини