Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять способів зробити алкогольний напій здоровим
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів зробити алкогольний напій здоровим

Ці маленькі хитрощі допоможуть нейтралізувати шкоду від алкоголю

4 червня 2020, 11:49 comments2113
Поділіться публікацією:

Алкоголь може представляти загрозу для здоров'я, тому як би ти не любив перехилити скляночку другу, тобі потрібно завжди чітко контролювати процес узливання. І робити це можна не тільки стежачи за кількістю випитого, але і дотримуючись кількох корисних принципів, про які ми тобі розповімо.

П'ять способів зробити алкогольний напій здоровим

1. Разом з алкогольним напоєм вживай 100-процентний або свіжовичавлений сік фреш.

2. Запивай алкогольний напій мінеральною водою природної газації. У зельтерської води, на відміну від мінералки, значно менше натрію і інших шкідливих добавок.

3. Для створення алкогольних коктейлів використовуй мед, а не сироп. Мед багатий на антиоксиданти і ефективно здатний збалансувати рівень цукру в крові. Щоб замінити сироп, необхідно змішати мед з такою ж кількістю води і розмішати.

4. Більше налягай на фрукти. Вони також можуть бути гарною заміною для сиропу. Крім того, твій організм отримає більше вітамінів і додаткової клітковини.

5. Світлі напої краще темних. Алкоголь темного відтінку найчастіше містить додаткові інгредієнти, які змусять тебе корчитися від болю в голові наступного ранку.

Ці нехитрі поради допоможуть залишатися у формі навіть під час веселого вечора, коли алкоголь ллється рікою. Також видання "Коментарі" розповість про перші симптоми алергії на алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини