Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять причин не морочити собі голову і просто випити трохи пивка
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин не морочити собі голову і просто випити трохи пивка

Іноді не варто себе сильно утримувати від щирого бажання сьорбнути пивця

5 вересня 2020, 17:25 comments3159
Поділіться публікацією:

Іноді хочеться випити пива, але ти себе стримуєш. Це пивний алкоголізм, треба робити справи, за допомогою пляшки ти нічого не доб'єшся і так далі. За всіма цими аргументами є частка істини. Але також є безліч абсолютно адекватних причин піти і взяти собі кухлик пива. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі про деякі з них.

П'ять причин не морочити собі голову і просто випити трохи пивка

Геть нудьгу

Ось буває: сидиш в компанії і тобі настільки нудно, що лише ввічливість не дозволяє просто встати і піти. Всі похмурі, розмови про якусь нісенітницю. Незрозуміло, як взагалі ти тут опинився. А потім ти вип'єш келишок пінного і світ стає трохи яскравішим, з'явилися теми для розмов.

Розкріпачує

Саме кілька ковтків пива зруйнують стіну між тобою і незнайомкою, яка тобі сподобалася, і ти нарешті підійдеш, щоб представитися. Але не перестарайся. Грань тут вельми тонка.

Виручка

Купуючи пиво, ти допомагаєш заробити зайву копійку цілим заводам і підприємствам. Особливо дрібні компанії скажуть тобі спасибі. У них і так небагато клієнтів.

Заняття

Якщо не знаєш чим зайнятися — випий пивка. Після цього зможеш зробити цілу купу корисних справ. Наприклад, погортати стрічку в соціальній мережі або подивитися фільм, лежачи на дивані.

Історія

Пиво п'ють впродовж багатьох тисячоліть. Його варили монахи в монастирях. Навіть правителі давнини були не проти прикластися до п'янкого напою. Всі вони зробили неоціненний внесок у розвиток і технології продукту. Вживаючи пиво, ти висловлюєш свою повагу до праці майстрів давнини і сам стаєш частиною історії.

Випити пивка це завжди добре. Запам'ятай ключове слово — кухоль. Можна два. Але ні в якому разі не діжка. Тут уже перегин. Також видання "Коментарі розповість, чому корисно пити вино.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини