Головна Новини Чоловік вино і напої Напої, які повинні бути в міні-барі кожного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Напої, які повинні бути в міні-барі кожного чоловіка

Ці напої повинні завжди бути під рукою, навіть якщо ти не є фанатом алкоголю

25 червня 2020, 13:31 comments2078
Поділіться публікацією:

Кожен чоловік повинен мати свій власний невеликий бар. Навіть якщо він не є великим любителем алкоголю, завжди може знадобитися хороший напій, щоб гідно зустріти поважного візитера або пригостити подругу, що прийшла в гості. Але створити власний міні-бар — це ціла наука. Сьогодні ми розповімо тобі, чим в першу чергу його слід наповнити.

Напої, які повинні бути в міні-барі кожного чоловіка

Коньяк

Чим дорожче коньяк, тим більше він заслуговує залишатися на збереженні в твоєму особистому барі. Тому не скупися, коли будеш підбирати цей напій.

Херес

Кріплене вино. Цей напій підійде, якщо ти хочеш завоювати прихильність дівчини під час романтичного вечора. Втім, пити його в гордій самоті теж ніхто не забороняв.

Амаро

Цей трав'яний лікер міцністю від 16 до 35 % є одним з найпопулярніших диджестивів в Італії. Він створюється шляхом вимочування різних трав, число яких може обчислюватися десятками. У німецькомовних країнах амаро відповідають солодкий краутерликер або гіркий бітер.

Віскі

Класика жанру, яка неодмінно повинна бути в барі справжнього чоловіка. Пити його — це мистецтво. Необхідно знати всі цікаві факти, принади і нюанси цього напою, щоб отримати справжнє задоволення.

Крім всього вищесказаного не забудь додати будь-який улюблений напій для повноти картини. Також видання "Коментарі" розповість про продукти, якими ніколи не можна закушувати алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини