Головна Новини Чоловік вино і напої Чому кожен вечір потрібно закінчувати чаркою віскі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому кожен вечір потрібно закінчувати чаркою віскі

Кілька корисних якостей віскі, які виправдовують його регулярне вживання

28 серпня 2020, 16:54 comments49770
Поділіться публікацією:

Про різні корисні якості алкоголю говориться багато. Правда, завжди із застереженням, що зловживати таким "лікуванням" не варто. Але сьогодні ми підемо іншим шляхом і розповімо, чому віскі варто вживати щодня. Допоможе нам у цьому портал mport.

Чому кожен вечір потрібно закінчувати чаркою віскі

Допомагає запобігти ожирінню

Віскі містить 0% жирів, 0% холестерину. Вуглеводи і калорії, які містяться в цьому напої, миттєво розщеплюються і не осідають на твоїй талії. Віскі також позитивно впливає на травлення, стримує від переїдання, що в свою чергу сприяє втраті зайвої ваги.

Віскі — друг пам'яті і мозку

Антиоксиданти, які містяться в віскі, оздоровлюють мозок і покращують кровообіг. Також є зв'язок між вживанням віскі і зниженням ризику хвороби Альцгеймера і недоумства. Втім, вченим знадобиться провести чимало досліджень, перш ніж вони вивчать ці процеси.

Діабетикам теж можна

Низький вміст цукру в цьому напої дає можливість вживати його хворим на цукровий діабет. Вживання віскі не провокує підвищення рівня глюкози в крові. До того ж цей напій покращує здатність організму регулювати рівень інсуліну і глюкози.

Втім, і тут ми не утримаємося від рекомендації не переборщити. Досить буде однієї чарки ввечері, не більше. Також видання "Коментарі" розповість, про три неймовірні страви з додаванням віскі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини