Головна Новини Чоловік вино і напої Як правильно пити віскі: кілька критично важливих порад для українського чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно пити віскі: кілька критично важливих порад для українського чоловіка

Вживаючи віскі вкрай важливо розуміти - це тобі не горілка

8 вересня 2020, 17:08 comments2295
Поділіться публікацією:

Найчастіше, коли наш співвітчизник бере в руки келих з віскі, він не сильно нагадує британського аристократа. Напій випиває залпом, як він звик робити з горілкою, закушує лимоном або, о жах, шматком ковбаси. Деяким українським чоловікам явно потрібен майстер-клас по правильному вживанню віскі. Тут ми майстер-клас не обіцяємо, але з допомогу порталу mport дамо кілька слушних порад.

Як правильно пити віскі: кілька критично важливих порад для українського чоловіка

Як п'ють віскі цінителі

Віскі ні в якому разі не можна пити залпом. Сама суть споживання віскі — за неспішним потягуванням напою провести хороший вечір в приємній компанії. До речі, пригубити трохи віскі в гордій самоті теж не гріх. Просто заливатися алкоголем в цьому випадку не можна. Не варто забувати, що для віскі завжди потрібен особливий келих.

З чого п'ють

Віскі варто пити з високих келихів з тонкого скла. При цьому за формою вони повинні обов'язково звужуватися до верху. Завдяки цьому на виході будуть концентруватися всі найтонші відтінки спиртного. Це важливо, особливо якщо вживаєш хороший віскі, що володіє насиченим ароматом.

З чим п'ють

Тут все залежить від країни-виробника. Шотландський віскі можна розбавляти певною кількістю води, ірландський п'ється виключно в чистому вигляді. Якщо раптом з'явився привід провести вечір за келихом віскі, то головне знай міру. А то перегнешь палицю і ніякого задоволення не буде.

Тепер ти знаєш, як правильно пити віскі і будеш справжнім англійським лордом серед своїх друзів. Також видання "Коментарі" розповість, чому кожен вечір потрібно проводити зі склянкою віскі в руках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини