Головна Новини Чоловік вино і напої Як перехилити скляночку на роботі: кілька маленьких хитрощів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перехилити скляночку на роботі: кілька маленьких хитрощів

Скористайся цими хитрощами, якщо зовсім немає сил чекати до вечора, але тримай себе в руках

12 червня 2020, 12:44 comments1724
Поділіться публікацією:

Нарешті до нас завітала п'ятниця і багато хто передчуває, як по завершенню робочого дня прикладеться до кухля з прохолодним пивом в компанії друзів або накапає собі трішечки віскі, щоб віддатися філософським роздумам в гордій самоті. Але якщо тобі вже не сила терпіти, ми розповімо про декілька хитрих способів непомітно випивати на робочому місці. Весь секрет полягає в креативному підході до оформлення фляги.

Як перехилити скляночку на роботі: кілька маленьких хитрощів

Для початку, тару можна замаскувати під мобільник. Ніхто не здогадається, чому ти прикладаєш його до обличчя час від часу. Також до рота можна прикласти флягу у вигляді зарядного пристрою до айфону. Але тут без маскованих крапельниць у вигляді USB-кабелів не обійтися.

Для жінок, які не проти промочити горло на робочому місці, підійде спеціальна тара у вигляді помади. Зрозуміло, з відповідним вмістом. А з боку здається — просто губки фарбує. Чоловікам так робити не варто. Не всі зрозуміють.

Зате вони можуть запросто налити випивку у велосипедну флягу. Нікому і в голову не прийде, що насправді там сидр, а не лимонад. А вершиною винахідливості є фляга у вигляді мікстури. Прийом ліків, як лікар прописав. І запах з рота можна пояснити впливом медикаментів.

А якщо ти працюєш на дому, то можеш приступати не криючись. Але завжди пам'ятай, що буде тільки гірше, якщо це позначиться на твоїй роботі. Так що краще все таки почекай вечора п'ятниці. Також видання "Коментарі" розповість, як можна поєднати алкоголь з кавою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини