Головна Новини Чоловік світлина Як правильно зберігати камеру: кілька порад фотолюбителям
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно зберігати камеру: кілька порад фотолюбителям

Камера фотоапарата вимагає дбайливого до себе ставлення, якщо ви хочете, щоб вона прослужила довгий час

3 листопада 2020, 18:21
Поділіться публікацією:

Як показує наше повсякденне життя, будь-яка річ вимагає правильного поводження. Це стосується і камери від фотоапарату. Якщо не ставитися до цієї речі правильним чином, вона дуже швидко зіпсується і може підвести в найбільш невідповідний момент. Ми розповімо вам, як потрібно діяти.

Як правильно зберігати камеру: кілька порад фотолюбителям

Як зберігати камеру фотоапарату

Тримайте камеру подалі від іншої електроніки

Ця порада відноситься до будь-яких видів електричної техніки. Варто уникати перебування камери поруч з технікою, яка випромінює магнітні поля. Для камери таке розташування загрожує пошкодженням різних деталей, насамперед LCD дисплея.

Уникайте прямих сонячних променів

Намагайтеся не кидати камеру на підвіконня, просто забувши про неї на кілька днів. Камера може постраждати від спрямованих на неї сонячних променів. Згодом можуть пошкодитися корпус камери. Крім того, якщо поруч буде знаходитися будь-який скляний предмет, то він може спрацювати як лінза і камера оплавиться.

Уникайте перепаду температур

Помістіть камеру туди, де не буде різкого перепаду температур, якщо ви не плануєте використовувати її найближчим часом. Це допоможе уникнути накопичення всередині конденсату, який теж може нашкодити начинці камери.

Уникайте високих і низьких температур

Занадто теплі або занадто холодні приміщення не підійдуть для зберігання камери. Фототехніка не любить екстремальних температур.

Уникайте підвищеної вологості

Як і перепади температури, вона загрожує камері накопиченням конденсату і пошкодженням дрібних деталей і оптики. У гіршому ж випадку, камера навіть може покритися пліснявою всередині.

Як бачите, жбурляти свою камеру куди попало вкрай небажано. Інакше дуже скоро доведеться бігти за новою. Також видання "Коментарі" розповість про три цифрових фотоапарати для любителів подорожувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини