Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Поради рибалкам: як у спекотне літо зберегти наживку свіжою
commentss НОВИНИ Всі новини

Поради рибалкам: як у спекотне літо зберегти наживку свіжою

Свіжа наживка так само важлива, як і хороша вудка

25 червня 2020, 11:49 comments1080
Поділіться публікацією:

Підготовка хорошої наживки — один з головних пунктів на шляху до успіху для кожного рибалки. Зіпсована наживка не буде цікавити риб і вони не клюнуть на твій гачок. Наживка буває різних видів і кожен з них повинен зберігатися відповідним чином. Сьогодні ми розповімо, як слід зберігати деякі види комах, які часто використовуються в якості наживки.

Поради рибалкам: як у спекотне літо зберегти наживку свіжою

Струмочник – він буде лишатися свіжим, якщо його утримувати у звичайній банці з вологим мохом. У кришці банки потрібно зробити невеликі дірки для надходження кисню. В такому стані струмочник проживе три-чотири дні.

Опариш – найбільш невибаглива насадка. Зберігати її можна в звичайній сірниковій коробці, попередньо напхавши туди тирсу або висівки, які повинні бути постелені на дні. Сама тара повинна зберігатися в холодильнику.

Поденка – це дуже чутлива комаха, яку зазвичай зберігають у вологій ганчірці або ємності з водою. Бажано стежити за тим, щоб тканина не пересихала, інакше комаха дуже швидко засне і стане непридатною.

Муха, коник і кобилка – всі ці комахи зберігаються однаково. Для цього використовується звичайна пластикова або скляна пляшка з невеликими дірками в пробці, щоб надходило повітря. На дно пляшки слід кинути трохи трави. Важливий момент — коли дістаєш прикормку, необхідно, щоб всі ці комахи по черзі залишали місце зберігання.

Правильне зберігання наживки істотно збільшить твої шанси повернутися з риболовлі з багатим уловом. Також видання "Коментарі" розповість про головні причини поганого клювання на риболовлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини