Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Особливості лову карася в літню пору
commentss НОВИНИ Всі новини

Особливості лову карася в літню пору

Під час літнього лову карася найголовніше - знати яка тобі потрібна приманка

22 липня 2020, 16:17 comments7149
Поділіться публікацією:
У самий розпал літа багато чоловіків проводять відпустку на березі озера або річки з вудкою в руках. Зрозуміло, багато хто віддає себе цьому хобі цілий рік, а не тільки в літню пору. Але не варто заперечувати, що літня рибалка має свої особливості. Відштовхуючись від цієї думки, ми розповімо тобі про головні нюанси літньої ловлі карася. Допоможе нам у цьому портал Рыбалки.нет.
Лов у червні
Карасі не активні в цей місяць. Все тому, що в цей час риба закінчує ікрометання і хворіє від цього. Тим не менш, це не означає, що клювання зовсім не буде. У цьому місяці для приманки найкраще підійде тваринна їжа. Наприклад, опариш або поєднання на одному гачку хробака з опаришем (бутерброд).
Лов у липні
Рибалка на карася цього місяця обіцяє більший успіх. Якщо рибалити з вечора до ранку, то для наживки відмінно підійдуть мотиль і черв'як, а в інші години більш доречні приманки рослинного походження. Це можуть бути хлібний м'якуш, кукурудза, тісто, а також перловка або манна бовтанка. Коли настають похолодання і негода, карась може знову перейти на тваринний корм. Особливо, якщо ця погода протримається три або два дні. У таких випадках використовуйте хробака, опариша і мотиль.
Лов у серпні
У першій половині серпня смакові захоплення карася не викличуть у тебе особливого подиву. Він клює на ті ж приманки, що і в липні. З настанням холодних ночей у другій половині місяця, активність риби зміщується ближче до обіднього часу. Карась у всі часи доби буде віддавати перевагу опаришу, хробаку або мотилю. Можливо, карась продовжить клювати на рослинну приманку в дрібних водоймах, де вода ще буде здатна швидко прогріватися, але не часто. У таких випадках тобі підійде перловка або бовтанка.
Вдалого тобі клювання і більшого улову! Також видання "Коментарі" розповість про кращі спінінги для джигової риболовлі.

Особливості лову карася в літню пору



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини