Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Головні правила зберігання вогнепальної зброї в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні правила зберігання вогнепальної зброї в домашніх умовах

Зброю слід тримати подалі від дітей і потенційних грабіжників

29 травня 2020, 15:51 comments3032
Поділіться публікацією:

Якщо ти професійний мисливець, працівник силових структур або просто любитель вогнепальної зброї, то у тебе напевно вдома є один або навіть декілька "стволів". Не варто нагадувати, що вони вимагають спеціального зберігання. Сьогодні ми розповімо тобі, як правильно його забезпечити.

Головні правила зберігання вогнепальної зброї в домашніх умовах

В першу чергу, зброю слід утримувати в місці, де вона не буде доступна іншим членам сім'ї, насамперед дітям. Та і не зайвим буде, щоб вона не потрапляла на очі гостям. Для цього тобі знадобиться великий, важкий і бажано прикріплений до підлоги сейф, який буде мати надійний захист. Також можна використовувати для зберігання зброї окрему кімнату, яка буде надійно замикатися на ключ. Крім того, ніколи не забувай, що патрони повинні зберігатися окремо від зброї і також в надійному місці.

Щоб зброєю не заволоділи потенційні грабіжники, деякі колекціонери не зупиняються перед створенням спеціальної потаємної кімнати, яка призначається для зберігання вогнепальних раритетів. Якщо ти можеш собі таке дозволити, то скористайся цією можливістю. Потаємна кімната часто буває ефективніша будь-якого сейфа.

Якщо ж ти таки зупинився на варіанті установки сейфа, то поміркуй над придбанням сейфа з біометричним замком. Цей варіант хороший тим, що сейф буде ідентифікувати тільки тебе і при цьому тобі не доведеться ускладнювати собі життя запам'ятовуванням складного коду. Навіть у людини з найкращою пам'яттю є ризик забути його.

Ще раз нагадуємо — завжди будь обережним, коли йдеться про вогнепальну зброю. Тим більше, у тебе вдома. Також видання "Коментарі" розповість, як можна полювати на дрібну здобич за допомогою кішки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини