Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Головні особливості осіннього лову щуки
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні особливості осіннього лову щуки

Для лову щуки необхідно підібрати кренки відповідного кольору і ваги

3 вересня 2020, 14:35 comments1503
Поділіться публікацією:

Осінь офіційно наступила і настав час поговорити про особливості риболовлі в цю пору року. Слід одразу зазначити, що в цей час особливо поширеним заняттям є лов щук. Сьогодні ми розповімо тобі, як це краще робити. Допоможе нам портал Rybachek.

Головні особливості осіннього лову щуки

Досвідчені рибалки віддають перевагу вже давно перевіреній техніці — використання кренків, які дають можливість з легкістю здійснювати закид на великі дистанції, а також змотати волосінь або шнур якомога швидше.

Кренки — це приманки, які відрізняються маленькою вагою і мають різноманітну колірну палітру. Такі характеристики кренка сприяє ефективному рибальському "полюванню" в різноманітних водоймах. Перш за все проводку слід здійснювати на великій глибині — це пояснюється особливостями будови тільця даного виду приманки.

Головні особливості осіннього лову щуки - фото 2

Якщо говорити про правильний підбір оригінальних колірних рішень, професійні рибалки радять звернути особливу увагу на вироби, які виконані в золотистих і сріблястих відтінках. Слід звернути особливу увагу на конструкції, які прикрашені спеціальним різнокольоровим пір'ям або трійниками з якісним і добре заточеним жалом. Вага повинна варіюватися в межах від 10 до 27 грамів. Це дає можливість рибалкам підбирати найбільш відповідні варіанти. 

Тепер щука майже у твоїх руках. Залишилося тільки втілити ці поради на практиці. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно ловити на спінінг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини