Головна Новини Чоловік авто Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього
commentss НОВИНИ Всі новини

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього

П'ять автомобілів, які існують в єдиному екземплярі

3 вересня 2020, 16:17 comments1024
Поділіться публікацією:

Ми кожен день бачимо на дорогах наших міст сотні й тисячі автомобілів найрізноманітніших моделей. Багато з них не особливо відрізняються одне від одного. Але є у світі автомобілів унікальні моделі, які в єдиному екземплярі створювалися для сильних світу цього. Настав час розширити свій кругозір і дізнатися трохи більше про декілька машинок для багатеньких. Про них нам розповість ресурс 2Drive.

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього

McLaren X1

Цей автомобіль створювався для невідомого клієнта, який хотів отримати ексклюзивний і по-справжньому унікальний засіб пересування. McLaren X1 в єдиному екземплярі показали широкій публіці у 2012 році на Конкурсі Елегантності в Пеббл-Біч. Ходять чутки, що таємничий замовник не пошкодував для цього автомобіля шести мільйонів доларів.

Ferrari SP12 EC

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього - фото 2

Цей Ferrari з'явився на світ завдяки британському колекціонеру Еріку Клептону. Для цього він звернувся в ательє Pininfarina. Новий автомобіль створювався на основі 2-дверного Ferrari 458 Italia з двигуном потужністю 570 кінських сил. Авто також відрізняється оригінальним екстер'єром.

Jaguar Pirana

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього - фото 3

Цей автомобіль замовив видавець британської газети Telegraph Джона Енсті. Замовник захотів, щоб зовні автомобіль виглядав як Bertone, але з двигуном від Jaguar E-Type об'ємом 4,2 літра. Зрозуміло, замовник також хотів, щоб автомобіль був максимально зручним в управлінні та безпечним. До того ж в цей автомобіль були інтегровані всі можливі технології того часу. В результаті перед широкою публікою в 1967 році виник справжній шедевр.

Bugatti Vision Gran Turismo

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього - фото 4

Прототип гіперкара Vision Gran Turismo створювався для гоночного симулятора Gran Turismo 6. Потім компанія Bugatti захотіла реалізувати його для Франкфуртського автосалону. Автомобіль повнопривідний і може розвивати швидкість до 400 км \ год.

BMW-Glas 3000 V8 Fastback

Зроблено на замовлення: неймовірні автомобілі для сильних світу цього - фото 5

Коли BMW у співпраці з компанією Glas вивела на ринок 389 автомобілів 3000 V8, з однієї з них відомий дизайнер П'єтро Фруа зробив ексклюзивний фастбек BMW-Glas 3000 V8. Автомобіль кілька разів виставлявся на автосалонах, де і знайшов свого власника.

Ці автомобілі вражають. Їх власникам можна тільки позаздрити. Також видання "Коментарі" розповість про найкрутіші автомобілі, які отримали свою назву на честь тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини