Головна Новини Чоловік авто В Англії завершилося будівництво найдорожчого в світі тупика (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Англії завершилося будівництво найдорожчого в світі тупика (ФОТО)

Розв'язка M49 з'єднує розподільний парк, який використовується великими компаніями, але до нього неможливо добратися

20 серпня 2020, 15:44
Поділіться публікацією:

Абсолютно нова розв'язка на автомагістралі, будівництво якої обійшлося в 50 мільйонів фунтів стерлінгів, ще навіть не відкрилася, тому що девелопери не побудували до неї під'їзну дорогу. Про це повідомляє Mail Online.

В Англії завершилося будівництво найдорожчого в світі тупика (ФОТО)

Розв'язка M49 в Бристолі, Південний Глостершир, була названа найдорожчим тупиком, коли вона не була закінчена до кінця 2019 року, як планувалося. Минуло майже дев'ять місяців, а рух по автомагістралі майже не використовується, тому що будь-які автомобілі, які все ж потрапляють на цю розв'язку, виявляються в обгородженому тупику.

Передбачалося, що 49-а з'єднає розподільний парк, який використовується такими фірмами, як Amazon, Tesco, Lidl, Next, DHL і The Range, з мережею автомагістралей. У M49 (на фото) відсутня сполучна дорога, яка повинна бути мережею, що з'єднує автомобілі з розподільним парком.

В Англії завершилося будівництво найдорожчого в світі тупика (ФОТО) - фото 2

Коли водії досягають тупика, вони потрапляють на обгороджену територію, звідки вони можуть бачити склад Amazon, але не можуть під'їхати до нього. Представник Ради Південного Глостершира повідомив BBC, що він "працює над тим, щоб вплинути" на розробників, Severnside Distribution Land і Delta Properties, з метою будівництва сполучної дороги.

Як повідомляло видання "Коментарі", Fiat представив позашляховик з рекордним прискоренням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини