Головна Новини Чоловік авто Топ-5 неймовірно потворних спорткарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів

Невідомо, про що думали дизайнери, але вийшло страхітливо

2 червня 2020, 11:38 comments1696
Поділіться публікацією:

Спортивні автомобілі відомі своїми швидкісними показниками. Власне, це їх головна фішка. У цьому контексті іноді їм можна пробачити деякі погрішності в плані дизайну. Але всьому є свої межі і сьогодні ми розповімо тобі про п'ять спорткарів, які вражають своєю потворною зовнішністю.

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів

Studebaker Avanti (1963)

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів - фото 2

Studebaker Avanti по праву претендує на звання одного з найнудніших спорткарів, який коли-небудь існував. Він нагадує величезний надувний банан, хіба що колір не жовтий. Неприємне враження посилюється жахливим розташуванням фар і відбивачів.

Lister Storm (1993)

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів - фото 3

Lister Storm схожий на ті автомобілі, на яких їздили драгдиллери в США в 80-их. Його дизайнери були явно не в настрої, і тому у них вийшов одночасно дивний і нудний спорткар, ще й банального сірого кольору. Але тут слід визнати, що двигун заслужив хвалебних відгуків.

Plymouth Prowler (1997)

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів - фото 4

Кількість кутів у цьому автомобілі просто шокує. У самому поганому сенсі цього слова. Трикутна форма з приліпленими збоку колесами і безглуздий пластмасовий бампер свідчать лише про відсутність стилю.

Mosler Raptor (1997)

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів - фото 5

Непропорційний корпус, ламані кути — це лише мала частина недоліків Mosler Raptor. Цей спортивний автомобіль більше схожий на дивний підводний човен, що теж не свідчить про добрий смак.

GDT Speedster (2005)

Топ-5 неймовірно потворних спорткарів - фото 6

Творці GDT Speedster явно були любителями мультфільмів — навіть решітка їх автомобіля посміхається. Незважаючи на зовнішній вигляд, який скидається на взуттєву коробку, він здатний розігнатися до значних 273 км/ч. Існує лише один екземпляр, зроблений на замовлення. Тому навряд чи тут варто дорікати в чомусь дизайнерам. Ймовірно, на них тиснув замовник з неймовірно глибоким і незрозумілим внутрішнім світом.

Древні римляни говорили: "Про смаки не сперечаються". Можливо і не варто говорити про те, що ці автомобілі прям потворні. Комусь вони може дуже навіть до душі. А тим читачам, які люблять Формулу 1, ми розповімо, як будуть виглядати її боліди через тридцять років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини