Головна Новини Чоловік авто Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів

Герої багатьох фільмів стали відомими завдяки своїм автомобілям

1 липня 2020, 12:44 comments1294
Поділіться публікацією:

У багатьох фільмах доля головного героя невідривно пов'язана з його автомобілем. Саме з  допомогою авто він здійснює всі свої немислимі подвиги, перемагає поганих хлопців і рятує викрадену красуню. Як правило, автомобілі  — під стать своєму власникові. Вони мають приховані можливості, іноді здатні літати, плавати і робити інші трюки, які не надто притаманні автівкам. За допомогою порталу mport ми сьогодні розглянемо деякі моделі автомобілів, які засвітилися у знаменитих фільмах.

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів

Ford Falcon XB — "Божевільний Макс", 1979

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів - фото 2

Брутальність, швидкість, літри бензину і агресія в чистому вигляді — саме це є головними характеристиками постапокаліптичного всесвіту Макса Рокатанскі, який переміщується за допомогою автомобіля Ford Falcon XB V8 Interceptor з величезним нагнітачем.

Volkswagen Beetle — "Фольксваген-жук", 1968

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів - фото 3

Фольксваген-жук заволодів серцями багатьох після прем'єри фільму в 1968 році. Це один з найбільш популярних автомобілів в світі, а його дизайн не змінюється ось уже шістдесят років.

Mini Cooper — "Пограбування по‑італійськи", 1969

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів - фото 4

Знаменитий автомобіль британської індустрії став популярним після головної ролі у кіно. Мало кому відомо, що Mini має повне право на участь в гонках, і відомий як один із найуспішніших ралійних автомобілів Монте-Карло.

Dodge Charger — "Форсаж", 2001

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів - фото 5

"Форсаж" вдихнув нове життя у автомобіль Dodge Charger А автівка вугільно-чорного кольору з величезним нагнітачем 1970 року  випуску стала позиціонуватися як член сім'ї Домініка Торетто.

Aston Martin DB5 — "Голдфінгер", 1964

Топ-5 неймовірно крутих автомобілів з популярних фільмів - фото 6

Aston Martin DB5 і без того відома машина, але роль автомобіля в одному із кращих фільмів "Бондіани" зробила його знаменитим. До того ж, якщо додати сюди безліч гаджетів — ми отримаємо усе, що так любимо у фільмах про агента 007.

Ці автомобілі дійсно стали героями кінематографа. Також видання "Коментарі" розповість, які пісні можна слухати в автомобілях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини