Головна Новини Чоловік авто Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців

Укравтопром визначив, які електроавтомобілі найбільше подобаються громадянам України

11 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

Хоча цього року кількість придбаних електрокарів в Україні знизилася до 15%, екологічні машини все одно мають попит. За інформацією Укравтопрома у 2020 році  український автопарк поповнився на 6309 новеньких автівок на електротязі. Серед них Укравтопром виділив найпопулярніші електрокари, ті, які протягом року купували українці найбільше.

Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців

Фото: ecoliga.ua

1. NISSAN Leaf

Ця модель залишається на першому місці не один рік. Автомобіль ідеально поєднує в собі переваги сімейного міського хетчбека, хорошу керованість, відмінну динаміку та економічність. Серед його плюсів — невисокі вимоги до потужності розетки, просторий салон, швидкий розгін в місті. NISSAN Leaf придбали 1912 українців за 2020 рік.

2. TESLA Model 3

Ця модель заповнила нішу широкодоступних седанів. Особливостями Model 3 стали: скляний дах, система автопілоту та можливість керування через смартфон. Дану автівку купили 729 громадян.

3. Tesla Model S

Ще один представник вже згаданої компанії. Перевагою цієї моделі є високотехнологічна начинка. За допомогою величезного сенсорного дисплея, можна управляти всіма функціями авто. Також, цікавою особливістю є наявність безконтактного смартключа, який можна навіть не діставати з кишені, коли ви сідаєте в автомобіль і запускаєте його. Model S придбали 676 автомобілістів.

4. FIAT 500е

Ця машина оснащена звукопоглинальною панеллю, новим вітровим склом і модернізованими ущільнювачами дверей. Спеціально для цієї моделі, програмісти розробили унікальний додаток для смартфонів, завдяки якому можна на відстані дивитися статистику про витрати енергії за попередні поїздки, контролювати стан автомобіля, вмикати / вимикати зарядку, планувати свій маршрут так, щоб на шляху обов'язково були зарядні станції. На цей автомобіль знайшлося 319 покупців.

5. CHEVROLET Bolt і TESLA Model X.

Ці машини українці придбали в однаковій кількості — 310 одиниць. CHEVROLET Bolt — це універсальний міський електромобіль, який буде поєднувати в собі максимальну кількість плюсів і сильних сторін, але при цьому буде гранично доступний за ціною, наскільки це можливо, без втрати в якості.

TESLA Model X характеризується системою автоматичного гальмування. Салонний фільтр, за твердженням розробників, не тільки стримує пил і неприємний запах, але і віруси з бактеріями. Додаткові емоції дарує Tesla Autopilot.

Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців - фото 2
Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців - фото 3
Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців - фото 4
Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців - фото 5
Топ-5 найпопулярніших електрокарів серед українців - фото 6

Також, Укравтопром раніше зазначав, що українці надають перевагу іномаркам з пробігом та все частіше ігнорують вітчизняний Укравтопром.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини