Головна Новини Чоловік авто Skoda опублікувала зображення свого нового кросовера
commentss НОВИНИ Всі новини

Skoda опублікувала зображення свого нового кросовера

Enyaq оснастять цифровою панеллю приладів, двоспицьовим рульовим колесом і 13-дюймовим дисплеєм для мультимедійної системи

22 серпня 2020, 15:14 comments2201
Поділіться публікацією:

Офіційна презентація електромобіля Skoda Enyaq відбудеться 1 вересня в Празі. Про це повідомляє видання Avtotachki.

Skoda опублікувала зображення свого нового кросовера

Компанія Skoda опублікувала нові тизери кросовера Enyaq, який стане першим повністю електричним позашляховиком чеської марки. На дизайнерських ескізах автомобіля зображена оптика майбутньої моделі, яка буде виконана в стилі Scala і Kamiq. Як повідомляє прес-служба чеського бренду, при розробці фар і поворотників майбутньої моделі дизайнери Skoda надихнулися богемним кришталем.

Автомобіль отримає вузькі світлодіодні ліхтарі з кристалами і поворотники з тривимірним дизайном. Що стосується екстер'єру кросовера в цілому, то в Skoda вважають, що він має "збалансовані динамічні пропорції". Крім того, в компанії заявляють, що габарити нової моделі "будуть відрізнятися від позашляховиків попередньої марки". Коефіцієнт аеродинамічного опору електромобіля складає 0,27. Об'єм багажного відділення складає 585 літрів.

Судячи з опублікованих раніше зображень. Enyaq отримає "закриті" ґрати радіатора, короткі звіси, вузькі фари і невеликі повітрозабірники в передньому бампері для охолодження гальм. Всередині автомобіль оснастять цифровою панеллю приладів, двоспицьовим рульовим колесом і 13-дюймовим дисплеєм для мультимедійної системи.

Skoda опублікувала зображення свого нового кросовера - фото 2

Skoda Enyaq базуватиметься на модульній архітектурі MEB, розробленій компанією Volkswagen спеціально для нового покоління електромобілів. Enyaq буде доступний із заднім приводом і подвійною трансмісією. Компанія підтвердила, що топова версія Enyaq зможе проїхати близько 500 кілометрів на одній зарядці.

Як повідомляло видання "Коментарі", автовиробник Fiat представив позашляховик з рекордним прискоренням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

11 січня 2021, 16:58

Хорошая машина , однако. Мне очень нравится фирма Шкода, как фирма автомобилей. Я прада совсем недавно открыла для себя электрогрузовик Тесла https://tayga.info/158404 . Читала отзывы, смотрела выпуск с выходом этого автомобиля, и аж очень сильно захотелось себе.


Новини