Головна Новини Чоловік авто Ремонт авто замість відпочинку: чим може обернутися подорож з повним багажником
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонт авто замість відпочинку: чим може обернутися подорож з повним багажником

Заповнення багажника речами до відрізу може обернутися серйозними неприємностями прямо посеред дороги

15 жовтня 2020, 14:21
Поділіться публікацією:

Якщо подорожуєш громадським транспортом або автостопом, неодмінно береш в дорогу тільки найнеобхідніше. Зовсім інша справа, коли їдеш кудись на машині. Здавалося б, багажник можна забити до відвалу. Але це помилка, запевняють автоексперти. Причому, іноді вона дуже сильно може вдарити і по стану автомобіля, і по гаманцю, пише Travel24.

Ремонт авто замість відпочинку: чим може обернутися подорож з повним багажником

Автомобільна подорож. Фото: zr.ru

Багато водіїв упевнені, що повний багажник речей загрожує лише тим, що через вагу трохи підвищиться витрата бензину. Але це далеко не так. Першими від великого навантаження на задню частину транспортного засобу можуть постраждати гальма. У кращому випадку, вам просто знадобиться невеликий ремонт або заміна гальмівних колодок.

Друга небезпека криється в роботі кліматичної системи автомобіля. Щоб вона могла подати свіже повітря в салон, старий потрібно кудись подіти. Найчастіше спеціальні отвори для цього розташовані саме в бічних панелях багажника. Їх можна упізнати по пластиковій решітці. Якщо отвори закрити речами і включити вентилятор, кліматична система перестане працювати як слід. У сиру дощову погоду це може обернутися тим, що вікна з усіх боків почнуть швидко пітніти, що само по собі дуже небезпечно, так як водій не може повноцінно контролювати ситуацію на дорозі.

Якщо ж у великій кількості речей є необхідність, потрібно спробувати залишити відкритий доступ до вентиляційних отворів. Причому, подбати, щоб валізи і сумки не перекрили його навіть під час тряски на дорозі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в компанії "Tesla" вирішили знизити ціни на автомобілі Model S.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини