Головна Новини Чоловік авто Прибираємо тріщину з лобового скла: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Прибираємо тріщину з лобового скла: кілька корисних порад

Тріщина на лобовому склі зникне в лічені години, якщо слідувати цим порадам

17 липня 2020, 11:49 comments1160
Поділіться публікацією:

Тріщина на лобовому склі — це нічний кошмар будь-якого водія. Ніколи не знаєш, коли тебе наздожене чаша сія. І оскільки міняти лобове скло — це досить витратний процес, видання mport поділиться деякими секретами, які допоможуть надійно заклеїти тріщину на лобовому склі.

Прибираємо тріщину з лобового скла: кілька корисних порад

Пінопласт + ацетон + скипидар

В скляній місткості змішуємо ацетон і скипидар у пропорції три до одного. У розчин потрібно невеликими шматочками покришити пінопласт: чим менше, тим швидше відбудеться реакція. Перемішуємо і чекаємо повного розчинення пінопласту. В результаті вийде прозора в'язка маса, яка швидко застигає. Саме тому її потрібно робити невеликими порціями та використовувати відразу після приготування. Отриману замазку нанесіть на тріщину, використовуючи шприц або тонкий пензлик.

Прозорий лак для нігтів

Уявіть собі, це теж працює. Якщо тріщина на склі дрібна або дуже тонка, подібного захисту цілком вистачить, щоб зупинити її розростання. Нанесіть лак тонким шаром з обох сторін і дочекайтеся повного висихання.

Силіконовий клей

Найпростіший і оптимальний варіант. Клей можна наносити прямо з тюбика або за допомогою медичного шприца. Заповнювати порожнину потрібно акуратно і повільно. При цьому потрібно уважно стежити, щоб не було бульбашок повітря. Відремонтована ділянка буде сохнути від 12 до 24 годин. Це залежить від виду силікону. Місце, де раніше була тріщина, можна покрити тонким шаром прозорого лаку. Так буде надійніше.

Ці маленькі поради допоможуть заощадити гроші, які могли бути витрачені на нове лобове скло. Також видання "Коментарі" розповість, як видалити фарбу з автомобіля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини