Головна Новини Чоловік авто Посилена потужність і карбонове кріплення: як тюнери попрацювали над Mercedes-G63 AMG
commentss НОВИНИ Всі новини

Посилена потужність і карбонове кріплення: як тюнери попрацювали над Mercedes-G63 AMG

Німецька компанія змінила дизайн Mercedes-G63 AMG з метою поліпшити характеристики позашляховика

25 липня 2020, 22:07 comments1244
Поділіться публікацією:

Німецька компанія PerformMaster змінила дизайн Mercedes-AMG G63 останнього покоління, щоб збільшити потужність позашляховика. Про це повідомляє видання Autotimes News.

Посилена потужність і карбонове кріплення: як тюнери попрацювали над Mercedes-G63 AMG

Тюнери збільшили потужність німецької моделі завдяки новим турбін і перепрошиванню. В результаті 4,0-літровий Twin-Turbo V8 отримав 794 кінських сили і 1020 Нм крутного моменту. І це значне поліпшення в порівнянні з лінійною моделлю в 577 кінських сил і 850 Нм крутного моменту. Такий автомобіль може розганятися до 100 км / год за 4,5 секунди і досягати максимального прискорення 240 км / год з допомогою додаткового пакету драйверів AMG.

У той же час, динамічні характеристики G63 AMG покращилися завдяки удосконаленню стандартного двигуна. Отже, тепер розгін до першої "сотні" займає 3,9 секунди, а максимальна швидкість зросла до 260 км / год.

Крім модернізації технічного оснащення позашляховика, фахівці PerformMaster також працювали над його зовнішнім виглядом. Вони підготували тонувальний комплект Aersphere, який складається з розкльошених крил, модифікованих бамперів, заднього дифузора і багато чого іншого. У той же час пропонуються та інші деталі, такі як карбонове кріплення капота і передній спойлер на даху.

Вартість модифікації від німецької компанії PerformMaster поки не розголошується.

Крім того, нещодавно був продемонстрований "малюк" Mini John Cooper Works від Manhart. Нова модель отримала позначення Manhart GP3 F350. В даний час тюнінгова компанія не повідомляє, скільки буде коштувати Manhart GP3 F350 і коли вона почне приймати замовлення.

Як повідомляло видання "Коментарі", позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини