Головна Новини Чоловік авто Нові акумулятори для електромобілів прослужать більше 15 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові акумулятори для електромобілів прослужать більше 15 років

Постачальник акумуляторів Tesla розповів, які акумулятори будуть вироблятися в майбутньому

10 червня 2020, 14:55 comments1386
Поділіться публікацією:

Постачальник акумуляторів Tesla заявляє, що він зробив величезний прорив у акумуляторній технології, яка може забезпечити продажі електромобілів на довгі роки. Amperex Technology Co. Ltd (CATL), китайський гігант автомобільних акумуляторів, який постачає їх для Tesla і Volkswagen, заявляє, що готовий почати виробництво акумулятора, який буде працювати 16 років і зможе проїхати два мільйони кілометрів. З такою заявою виступив голова компанії Цзен Юйцюнь, повідомляє видання Bloomberg.

Нові акумулятори для електромобілів прослужать більше 15 років

Цзен сказав, що компанія готова розпочати виконувати замовлення на батарею, але не повідомив, чи надходили вони. Він додав, що батарея буде коштувати приблизно на 10% більше, ніж звичайні електромобілі.

Термін служби батареї — одна з основних галузей, що стримують впровадження електромобілів. Дійсно довговічна батарея може стати переломним моментом для галузі. Згідно Bloomberg, на сьогоднішній день гарантії на сучасні акумулятори EV покривають приблизно 240 тисяч кілометрів або вісім років.

Агентство Reuters повідомило, що в травні 2020 року Tesla спільно виробляла акумулятор на мільйон миль з CATL. Джерела повідомили агентству Reuters, що Tesla планувала запустити нову батарею в Китаї в першу чергу в рамках більш широкої стратегії зміни положення компанії. Business Insider зв'язався з Tesla, щоб запитати, чи була батарея, анонсована CATL, розроблена спільно, але поки відповіді не було.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla відновила роботу свого заводу в Каліфорнії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини