Головна Новини Чоловік авто Неймовірний експеримент: український автомобіль схрестили з Mercedes і Lamborghini
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний експеримент: український автомобіль схрестили з Mercedes і Lamborghini

"Запорожець" отримав колеса і дизайн від відомих автовиробників

15 червня 2020, 12:39 comments3025
Поділіться публікацією:








Пострадянський простір може похвалитися безліччю власних автомобільних майстерень, в яких працюють талановиті фахівці. Сьогодні ми розповімо вам про одну із них -  майстерню "Авто+Кожа Тюнинг", яка базується в Одесі. Місцеві ентузіасти вирішили поєднати автомобілі Mercedes Smart і ЗАЗ-965А. Проект став відомим як ЗАЗ-965 "Кроша". Слід зауважити, що власник спочатку просто хотів довести до ладу свій "Запорожець", але потім пішов далі.

Неймовірний експеримент: український автомобіль схрестили з Mercedes і Lamborghini

Згідно з інформацією видання 2Drive.ru,  втілити цей проект підштовхнула поява аналогічного кастома "Запорожця", який був розроблений кілька років тому в Москві. У всякому випадку, самі одесити не особливо приховують той факт, що саме приклад москвичів надихнув їх найбільше.

Також звернемо увагу, що за основу майбутнього автомобіля був взятий розбитий Smart, який був у жахливому стані. Майстри дійсно сотворили диво, давши лад цій розвалюсі. Підлогу і підсилювачі вони виготовили вручну. Інші радянські частини авто були встановлені на шасі німецького автомобіля.


Майстри також відмовилися від традиційного фарбування транспортного засобу і використали яхтовий кожзам двох кольорів. Слід визнати, що результат виявився набагато кращим за оригінальний ЗАЗ. Салон також був оброблений шкірою, яку надав один з постачальників Lamborghini. Передні сидіння запозичені від Fiat 126. Задні місця майстри зробили з нуля власноруч.

Отож, вийшла дуже навіть цікава розробка. Умінь і фантазії хлопцям не позичати. Також видання "Коментарі" розповіло про те, як популярний блогер спробував зарядити електромобіль на ходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини