Головна Новини Чоловік авто Не позашляховиками єдиними: Porsche представила оновлений седан
commentss НОВИНИ Всі новини

Не позашляховиками єдиними: Porsche представила оновлений седан

Porsche повністю переглянула свою лінійку Panamera і готова представити новий автомобіль

28 серпня 2020, 11:52
Поділіться публікацією:

Наперекір натиску позашляховика і подальший успіх Macan і Cayenne, Porsche вважає, що ринок седана все ще існує. Для моделі 2021 року Porsche повністю переглянула свою лінійку Panamera.

Не позашляховиками єдиними: Porsche представила оновлений седан

Оскільки це фейсліфтінг, в дизайн внесені найтонші зміни. Є нові збільшені бічні повітрозабірники, а також зміни в головних і задніх ліхтарях. На вибір пропонуються нові кольори та 3 нових дизайни 20- та 21-дюймових легкосплавних дисків.

У Porsche Communication Management (PCM) всередині та з точки зору цифрового зв'язку тепер є додаткові функції. Покращено голосове онлайн-управління, доданий радар ризиків для отримання актуальної інформації про дорожні знаки та бездротовий Apple CarPlay.

Що стосується технологій безпеки, система утримання смуги руху з розпізнаванням дорожніх знаків входить в стандартну комплектацію. Також є Porsche InnoDrive, що включає адаптивний круїз-контроль, систему нічного бачення, асистент зміни смуги руху, світлодіодні матричні фари, включаючи PDLS Plus, систему допомоги при парковці, включаючи об'ємний огляд.

Для фанатів продуктивності флагманської моделі є новий Porsche Panamera Turbo S, який виходить на ринок з 463 кВт і 820 Нм від оновленого 4,0-літрового бітурбо-двигуна V8. Пропонується 8-ступенева PDK. Від 0-100 км/г він розганяється всього за 3,1 секунди, а максимальна швидкість складає 315 км / ч. Саме ця модель пройшла коло Нюрбургринга довжиною 20,832 км за 7: 29,81 хвилини.

Porsche заявляє, що його нова Panamera надійде в автосалони Німеччини до жовтня 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", електричні Porsche розібрали в Україні ще до презентації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини