Головна Новини Чоловік авто Легка парковка і датчики безпеки: як корейці прокачали свій Hyundai Sonata
commentss НОВИНИ Всі новини

Легка парковка і датчики безпеки: як корейці прокачали свій Hyundai Sonata

Універсальні камери допоможуть без проблем припаркувати седан Hyundai Sonata

24 липня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:

Hyundai розповів про набір технічного оснащення для оновленого бізнес-седана Sonata. Порівняно з попередніми версіями новинка отримає додатковий набір опцій, деякі з яких будуть доступні вже в базовій версії. Нова Hyundai Sonata доступна в трьох комплектаціях — SEL, SEL Plus і Limited. Відразу у всіх версіях седан отримає ефективну допомогу при парковці автомобіля — дія буде засновано на універсальних камерах, які попереджатимуть про перешкоди. Про це повідомляє інформаційний портал Autotimes News.

Легка парковка і датчики безпеки: як корейці прокачали свій Hyundai Sonata

Нововведенням є система безпечного виходу з машини — завдяки спеціальним датчикам автомобіль буде попереджати, якщо зі сторони відкривання дверей наближається інший автомобіль. Крім того, всі рівні обробки салону нової Sonata отримають систему управління смугою руху. Версія SEL Plus додатково отримає 19-дюймові колеса, загорнуті в всесезонні шини Pirelli P Zero. Максимальна версія Limited також буде оснащена електричними передніми сидіннями. Автомобіль повинен вийти на ринок в серпні 2020 року.

Базова версія Sonata коштуватиме 27 000 доларів, а топова версія — 34 000 доларів. В кінці року Hyundai представить "заряджену" версію Sonata з індексом N-Line.

Як повідомляло видання "Коментарі", італійський автовиробник представив новий спорткар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини