Головна Новини Чоловік авто І мертвим, і живим: електромобіль Tesla перетворили на катафалк
commentss НОВИНИ Всі новини

І мертвим, і живим: електромобіль Tesla перетворили на катафалк

Катафалк BINZ.E створений на базі Tesla Model S і може бути підключений до смартфона

21 серпня 2020, 15:56
Поділіться публікацією:

Виробник похоронних автомобілів Coleman Milne представив новий катафалк з нульовим рівнем викидів, адаптований на базі Tesla Model S. Про це повідомляє Autocar.

І мертвим, і живим: електромобіль Tesla перетворили на катафалк

Заснований на Model S, катафалк BINZ.E виготовляється в Німеччині з "новаторською" композитною багатошаровою конструкцією з компресійного композитного матеріалу, що використовується для розтягування салону. Він також зміцнює кузов Model S і забезпечує "виключно високоякісну обробку".

Модель має всі переваги Tesla, такі як нульовий викид вихлопних газів і запас ходу в 350 кілометрів — на 30 кілометрів більше, ніж у її основного конкурента, електричного похоронного автомобіля Brahms, який також заснований на Model S. Неясно, яка трансмісія Model S використовується для BINZ.E, але, швидше за все, буде використовуватися трансмісія базової 75d. У стандартній моделі Tesla вона розвиває швидкість до 415 кінських сил, щоб розігнатися до 100 км / год за 4,2 секунди.

Клієнти також отримають вигоду від програми Tesla, що дозволяє користувачам контролювати зарядку через свої смартфони, а також інші функції автомобіля, які поки не визначені.

Coleman Milne заявила, що електричний катафалк особливо сподобається розпорядникам похоронів, які бачать більший попит на "екологічні похорони", і клієнтам, що працюють в зонах з наднизьким рівнем викидів (ULEZ) і зонах чистого повітря (CAZ), де звичайні катафалки повинні платити податки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla випустила незвичайні шорти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини