Головна Новини Чоловік авто "I like to drive": на яких автомобілях їздить обраний президент Джо Байден (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

"I like to drive": на яких автомобілях їздить обраний президент Джо Байден (відео)

В автопарку 77-річного політика є кілька культових машин

9 листопада 2020, 13:55
Поділіться публікацією:








Виявляється, обраний президент США Джозеф Байден є істинним шанувальником культових моделей автомобілів. Так, в його колекції можна побачити кілька потужних американських авто, якими він неймовірно пишається.

"I like to drive": на яких автомобілях їздить обраний президент Джо Байден (відео)

На яких автомобілях їздить обраний президент Джо Байден. Фото: tsn.ua

Велика любов до раритетних машин у 77-річного політика з'явилася завдяки тому, що його батько працював в автосалоні, тому їхня сім'я завжди цікавилася незвичайними марками. 

Відомо, що першою машиною Байдена був культовий Studebaker 1951 року, другий — Plymouth 1952 року. Сам же він не став приховувати, що найбільше любить кабріолети.

Також їздив політик і на європейській екзотиці: коли він був студентом, то придбав Mercedes-Benz 190 SL, пробіг якого на той момент складав 100 тисяч миль. Шикарний родстер був відмінним бюджетним варіантом в лінійці Mercedes-Benz.

Але найбільше Джо Байден пишається своєю раритетною моделлю Chevrolet Corvette Stingray 1967 року, тому що вона йому дісталася від батька  як подарунок на весілля. Варто зазначити, що кабріолет з 5,3-літровим 300-сильним V8, 4-ступінчастою МКПП і дисковими гальмами й сьогодні стоїть в гаражі обраного президента США. Джо Байден настільки любить цю модель, що її навіть можна побачити в одному з його передвиборних роликів.

Також видання "Коментарі" розповість, авто, які можна купити за 50 євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини