Головна Новини Чоловік авто Гібрид Toyota RAV4 і Chevrolet Tahoe: японська компанія представила дивовижний позашляховик
commentss НОВИНИ Всі новини

Гібрид Toyota RAV4 і Chevrolet Tahoe: японська компанія представила дивовижний позашляховик

Позашляховик Buddy буде анонсований в кінці наступного місяця

29 жовтня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:

Компанія Mitsuoka Motor представила перший у своїй історії позашляховик під назвою Buddy (в перекладі з англійської — приятель, друг). За основу моделі японці взяли новий Toyota RAV4, який оформили в стилі Chevrolet Tahoe 1990-х років. Про це повідомляє видання Carscoops.

Гібрид Toyota RAV4 і Chevrolet Tahoe: японська компанія представила дивовижний позашляховик

Mitsuoka Motor представила позашляховик

Хоча в прес-релізі не згадується про те, що Toyota RAV4 використовується в якості основи для Mitsuoka Buddy, бічний профіль і лінійка двигунів видають це. Компанія хотіла створити позашляховик в американському стилі, тому вирішила прищепити RAV4 абсолютно різні передню і задню частини.

Попереду Mitsuoka Buddy нагадує Chevrolet Tahoe 1990-х років завдяки великій хромованій решітці радіатора і розділеним квадратним фарам. При погляді збоку передня частина також більш пряма, ніж на стандартному RAV4. Ззаду Buddy має вертикальні задні ліхтарі, оновлені задні двері і хромований додатковий бампер поверх заводського елемента.

Подробиці про інтер'єр поки не відомі, але слід очікувати, що Mitsuoka залишить свій відбиток і на салоні. На даний момент компанія анонсувала кольорову палітру, яка складається з 11 однотонних кольорів корпусу і шести двоколірних ліврей.

Як і у випадку з автомобілем-донором, лінійка двигунів складається з 2,0-літрового бензинового двигуна на 171 кінських сил (пропонується в комплектаціях 20LX, 20DX і 20ST) і 2,5-літрового гібрида на 178 кінських сил (доступний у версії Hybrid , DX і Hybrid ST). Mitsuoka почне приймати замовлення на позашляховик Buddy 26 листопада, коли також буде оголошена його ціна.

Як повідомляло видання "Коментарі", студенти примудрилися створити інноваційний автомобіль з відходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини