Головна Новини Чоловік авто General Motors розробляє власний електричний фургон
commentss НОВИНИ Всі новини

General Motors розробляє власний електричний фургон

General Motors розробляє новий електрофургон на тлі розширення послуг у сфері доставки

5 червня 2020, 15:42 comments1506
Поділіться публікацією:

За даними Reuters, автовиробник General Motors працює над створенням повністю електричного фургона для доставки. Якщо ці чутки підтвердяться, GM внесе свою лепту в те, що, як очікується, буде успішною частиною ринку електромобілів, що зароджується. Це також сегмент, який гостро потребує електрифікації, особливо у зв'язку з доставкою додому в цілому та зростанням Amazon зокрема.

General Motors розробляє власний електричний фургон

П'ять осіб, обізнаних про проект, розповіли Reuters, що фургон з кодовою назвою "BV1" буде запущений у виробництво в кінці 2021 року. Фургон буде працювати на акумуляторній платформі Ultium GM, представленій на початку березня. Ці джерела також повідомили, що фургон буде побудований на заводі GM в Детройті-Хамтрамку.

GM заявив, що завод в Детройті-Хамтрамку стане будинком для початкової фази його просування в сфері електромобілів. І вся суть платформи Ultium полягає в тому, що вона гнучка і зможе обслуговувати різні типи і розміри транспортних засобів.

GM домігся успіху зі своїм Chevrolet Express і, в меншій мірі, з вантажними фургонами GMC Savana. Але це далеко не єдина компанія, що працює над розробкою електричних фургонів. У Mercedes-Benz вже є кілька моделей на дорозі, а у Ford є кілька версій у роботі, включаючи електричну версію свого надзвичайно популярного фургона Transit.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайський бренд представив електромобіль-трансформер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини