Головна Новини Чоловік авто Французький автовиробник представив електромобіль для підлітків
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький автовиробник представив електромобіль для підлітків

Citroën впевнений, що новий електромобіль складе гідну конкуренцію моторолерам і мопедам

12 вересня 2020, 19:28 comments1406
Поділіться публікацією:

Французький автовиробник Citroën випустив новий електромобіль Ami, він же GenZ, який, як сподіваються творці, буде популярний серед молоді. У цьому автомобілі цікаво те, що на ньому можуть їздити люди молодше 18 років. Про це повідомляє видання Carand Bike.

Французький автовиробник представив електромобіль для підлітків

Електромобіль має характеристики, які, ймовірно, привернуть увагу технічно підкованих підлітків, і, як стверджує компанія, він вже продається разом з ігровими консолями і смартфонами в великих французьких магазинах побутової електроніки.

Він приводиться в рух помірним електродвигуном потужністю 6 кіловат. Згідно з французьким законодавством, ним може керувати будь-хто віком від чотирнадцяти років, і водієві автомобіля не потрібні юридичні права.

Автомобіль розвиває максимальну швидкість 45 км / год, а кузов зроблений з пластика. Інтер'єр виконаний без надмірностей. Акумулятор потужністю 5,5 кВт · год заряджається через стандартну розетку на 220 В за три години, можна розраховувати на дальність дії до 70 км.

У Франції покупка версії початкового рівня буде коштувати 6000 євро. Citroën заявила, що на даний момент отримала близько 1000 замовлень на автомобіль від своєї клієнтської бази у Франції.

Компанія заявила, що молоді люди шукають більш безпечну заміну моторолерам з електричним приводом або навіть мопедам, які є стандартними способами пересування у Франції для молодих людей.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобілі Tesla можуть зіткнутися із серйозним конкурентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

vibrantnissan

16 лютого 2024, 09:16

Thank you for sharing such a really admire your post. Your post is great! . Nissan maginte on road price in hyderabad


Новини