Головна Новини Чоловік авто Електромобілі Tesla опинилися в самому низу американського рейтингу якості
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобілі Tesla опинилися в самому низу американського рейтингу якості

Основні недоліки Tesla стосуються косметичних предметів, але основна функціональність залишається на високому рівні

25 червня 2020, 12:37 comments1509
Поділіться публікацією:

Опубліковане дослідження первинної якості (IQS) J. D. Power 2020 ставить електромобілі Tesla на останнє місце в рейтингу якості. До речі, це вперше, коли Tesla представлений у впливовому дослідженні  J. D. Power.

Електромобілі Tesla опинилися в самому низу американського рейтингу якості

J. D. Power вважається галузевим еталоном якості нових автомобілів. Ключовим показником є проблеми, що виникли у 100 транспортних засобах (PP100). Більш низький бал відображає меншу кількість проблем і, отже, більш високу якість. Tesla отримав початковий показник якості 250 PP100 — або 250 проблем на 100 автомобілів.

Проблеми з якістю Tesla стосуються, в першу чергу, косметичних нюансів, таких як дефекти фарби, панелі кузова, якотрі погано прилягають, скрипи. Водночас слід зазначити, що проблеми не торкнулися функції трансмісії або інформаційно-розважальних функцій.

Дуг Беттс, президент автомобільного підрозділу J. D. Power, заявив CNBC: "Це, насамперед, результат якості фабрики. Крім того, є скарги, пов'язані з дальністю пробігу, меншим, ніж очікувалося; далекомір неточний."

Каліфорнія, найбільший ринок електромобілів в США, не була включена в дослідження. J. D. Power заявив, що вирішив профілювати виробника електромобілів на основі свідчень приблизно 1250 власників, серед яких вдалося провести опитування. Переважна більшість респондентів володіє електромобілем Tesla Model 3.

Щорічне дослідження, якому вже 34 роки, вимірює компоненти, які не працюють, та функції, які важко використовувати, важко зрозуміти або не працюють так, як хочуть власники. Дослідження первинної якості в США, проведене в 2020 році, було засноване на відповідях 87 282 покупців та орендарів нових автомобілів 2020 року випуску. Опитування проводилось після 90 днів володіння авто.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla незабаром може відкрити ще один завод в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини