Головна Новини Чоловік авто Електромобілі Tesla можуть зіткнутися із серйозним конкурентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобілі Tesla можуть зіткнутися із серйозним конкурентом

Електричний седан Lucid Air буде доступний в чотирьох варіантах і вийде у 2021 році

11 вересня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Американська компанія Lucid Motors, підтримувана Саудівською Аравією, офіційно представила світовій онлайн-аудиторії свій електричний седан Lucid Air, який буде коштувати від 80 000 до 160 000 доларів США в залежності від опцій. Про це повідомляє видання The Driven.

Електромобілі Tesla можуть зіткнутися із серйозним конкурентом

Висококласний стартап електромобілів, очолюваний колишнім інженером Tesla Пітером Роулінсоном, прагне привернути увагу аудиторії Tesla Model S, в розробці якої Роулінсон зіграв ключову роль.

Серія попередніх релізів мало що залишила уяві з точки зору специфікацій і можливостей — Lucid Air обіцяє більший запас ходу, ніж Model S, кращу аеродинаміку, ніж у Tesla Model 3, а також можливості міжмережевої, двосторонньої і надшвидкої зарядки. Lucid Air буде доступний в чотирьох варіантах, починаючи з 80 000 доларів США до приголомшливих 169 000 доларів США.

"Lucid Motors прагне зробити електромобіль кращим і тим самим допомогти просунути всю галузь вперед в напрямку прискореного впровадження сталої мобільності", — сказав генеральний директор і технічний директор Lucid Motors Пітер Роулінсон у заяві для преси.

Версія Lucid Air Dream і її менша (але з більш високими характеристиками по асортименту) версія Lucid Air Grand Touring будуть доступні з другого кварталу 2021 року, а потім Lucid Air Touring Edition в четвертому кварталі 2021 року.

Хоча Lucid розрізняє запас ходу і варіанти прискорення в залежності від ціни, всі моделі будуть мати однаково надшвидку зарядку, яка при максимальній швидкості може набрати 482 кілометри всього за 20 хвилин.

Як повідомляло видання "Коментарі", Maserati порадував неймовірною новинкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини