Головна Новини Чоловік авто Електромобіль Sony Vision-S пройде випробування на дорогах Токіо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобіль Sony Vision-S пройде випробування на дорогах Токіо (ВІДЕО)

Sony повідомила про підготовку до випробувань електромобіля Vision-S, які пройдуть в столиці Японії

1 серпня 2020, 15:30 comments1014
Поділіться публікацією:








Прототип електромобіля Vision-S був вперше представлений публіці на виставці CES. Потім Sony оголосила, що не збирається тестувати електромобіль на дорозі, а просто створила його, щоб продемонструвати своє бачення майбутнього електротранспорту. Однак, як повідомляє портал Free News, все може змінитися.

Електромобіль Sony Vision-S пройде випробування на дорогах Токіо (ВІДЕО)

Нещодавно компанія оголосила, що вже доставила Vision-S в Токіо, де почне тестувати його на звичайних міських дорогах. Електромобіль оснащений двома двигунами по 200 кВт кожен, завдяки яким він здатний розганятися до 100 кілометрів на годину всього за 4,8 секунди. Vision-S розвиває швидкість до 239 кілометрів на годину.

Коли Sony вперше представила автомобіль широкій публіці, він оснащувався автономною системою водіння 2-го рівня. Це означало, що машина була здатна незалежно керувати кермом, набирати швидкість і гальмувати, але вона могла робити це тільки під жорстким контролем водія, який міг взяти керування в разі потреби. Представники компанії заявили журналістам, що планують поліпшити автономність електромобіля, але це завдання поки не є пріоритетним.


Vision-S оснащений 33 датчиками для забезпечення належного функціонування автопілота та інших функцій. Наприклад, автомобіль здатний розпізнавати пасажирів всередині салону в полі зору, налаштовуючи параметри салону для всіх, хто знаходиться всередині. Салон обладнаний фірмовою аудіосистемою Sony 360 Reality Audio з динаміками в підголівниках кожного з чотирьох сидінь. У салоні також є вдосконалений призначений для користувача інтерфейс на основі панорамного сенсорного дисплея.

Виробник не повідомляє дату початку випробувань. Про те, коли комерційний реліз Vision-S може відбутися, також невідомо.

Як повідомляло видання "Коментарі", позашляховик Palisade виходить на світовий ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини