Головна Новини Чоловік авто Електромобіль і спортбайк Honda отримали найвищу нагороду за дизайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобіль і спортбайк Honda отримали найвищу нагороду за дизайн

Електромобіль Honda e та мотоцикл Fireblade SP були відзначені престижною премією Red Dot Best of the Best 2020

28 липня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:

Премія Red Dot Best of the Best 2020 дісталась одразу двом продуктам японської марки, що є неабияким досягненням. Про це повідомляє видання Auto 24.

Електромобіль і спортбайк Honda отримали найвищу нагороду за дизайн

Акустична панель Silentum, навчальний робот Mabot, автоматизований автомобіль EcoProFleet або зимова куртка Arctic Patrol Modular Parka не мають нічого спільного з повністю електричним автомобілем Honda e та мотоциклом Fireblade SP, окрім того, що вони стануть частиною експозиції музею Red Dot Design Museum у німецькому місті Ессен.

Red Dot Design Museum – це диво стилю і сучасного дизайну в продуктах, якими ми користуємось кожен день. Музей розташований у будівлі промислового комплексу вугільної шахти “Золлверейн”, побудованого у 1932 році.

Два продукти Honda стали частиною нових експозицій Музею Red Dot, вони представляють “Віхи сучасного дизайну” (Milestones in Contemporary Design) та “Дизайн на сцені” (Design on Stage). Електричний хетчбек Honda e приєднався до 75 кращих товарів у своїй експозиції “Milestones”. Електромобіль також отримує другу відзнаку – нагороду “Розумний продукт” Red Dot 2020.

Тим часом, байк з довгим іменем CBR1000RR-R Fireblade SP приніс японському виробнику не лише спортивні успіхи, а й нагороду  за дизайн для категорії мотоциклів. До музею взяли вуличну версію байка RC213V з MotoGP.

Як повідомляло видання "Коментарі", тюнери грунтовно попрацювали над дизайном Mercedes-AMG G63.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини