Головна Новини Чоловік авто Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі

На таких автомобілях можна хоч ненадовго відчути себе у повній безпеці

4 червня 2020, 10:59 comments1913
Поділіться публікацією:

Сильні світу цього люблять розкішні автомобілі. Швидкі, комфортні. І, зрозуміло, безпечні. Як правило, підприємцям, які досягли успіху, або відомим політикам є про що турбуватися в плані збереження власного здоров'я і життя, і тому здатність автомобіля витримати шквальний вогонь з усіх видів зброї вони цінують досить високо. Сьогодні ми поговоримо про три найбільш броньованих автомобілі, які коли-небудь були на землі.

Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі

Mercedes Benz S-600 Guard — $1,4 мільйона

Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі - фото 2

Автомобіль S-Guard повністю виправдав покладену на нього довіру. Він повністю захищений як від снайперських куль, так і від гранат. Навіть не всі снаряди здатні нашкодити цьому автомобілю. Крім всього цього, автомобіль здатний розвивати високу швидкість і тікати від погоні: під капотом 517-сильний 5,5-літровий V12 з подвійним турбонаддувом, який здатний розганятися до 100 км/год всього за 4 секунди.

Audi A8 Security — від $685 тисяч до $1 мільйона

Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі - фото 3

Творці засунули цей автомобіль в оболонку зі сталі, титану і кевлара. Через таку бронь вибухи, вогнестріли і хімікати ніяк не зможуть нашкодити пасажирам. Розігнатися до 100 км/год можна за п'ять секунд, завдяки 450-потужному бензиновому W12.

Bentley Mulliner from Mulsanne — $400 тисяч

Для сильних світу цього: три найброньованіших автомобілі в світі - фото 4

Цей автомобіль був створений спільними зусиллями Bentley і Mulsanne. Остання дала автомобілю бронь, завдяки якій вибухові атаки, потужна вогнепальна і навіть хімічна зброя не нашкодять тим, хто знаходиться всередині салону. Під капотом розташований 6,7-літровий бензиновий двигун з подвійним турбонаддувом і потужністю 505 кінських сил. Максималка — 296 км/год.

В таких автомобілях дійсно можна хоча б на короткий час відчути себе в безпеці. Можна звичайно спробувати не наживати собі безліч ворогів, але це вже не автомобільна тема. Також видання "Коментарі" розповість про автомобіль, на якому їздив Адольф Гітлер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини