Головна Новини Чоловік авто Для бутлегерів і поліції: п'ять неймовірних автомобільних трюків
commentss НОВИНИ Всі новини

Для бутлегерів і поліції: п'ять неймовірних автомобільних трюків

Ці трюки можуть стати в нагоді, якщо на дорозі раптом стане неспокійно

5 червня 2020, 13:31 comments1784
Поділіться публікацією:

Багато водіїв, коли починають відчувати себе впевненіше на дорогах, починають цікавитися екстремальним водінням. Хтось хоче просто навчитися чомусь новому, а хтось планує використовувати ці трюки в майбутньому (наприклад, якщо мова йде про водіїв швидкої допомоги або поліцейських). Ми ж у свою чергу розповімо тобі про кілька цікавих прийомів, щоб твої вміння виходили за рамки екстремального гальмування.

Для бутлегерів і поліції: п'ять неймовірних автомобільних трюків

Скандинавський поворот

Популярний прийом серед учасників ралі. Необхідно увійти в порото юзом, попередньо розхитавши автомобіль на повороті і загальмувавши.

J-поворот

Маневр нагадує латинську літеру J. Його навчитися виконувати важко, але цілком реально. Для початку потрібно вибрати порожню ділянку дороги або паркування. Рухаючись заднім ходом, починай повертати кермо, при цьому натиснувши на гальма, щоб автомобіль розвернувся. За кілька секунд до зупинки тисни на газ з усіх сил.

Розворот бутлегерів

Цей трюк активно застосовували учасники незаконної торгівлі спиртним під час "сухого" закону в США. Прийом нагадує J-поворот, але для нього потрібно набагато менше місця. Головна мета — розгорнути машину на 180 градусів, майже не зменшуючи при цьому швидкості.

Поліцейський розворот

А цей трюк використовували поліцейські, коли гналися за бутлегерами. Вони на ходу блокували задні колеса ручним гальмом, а потім крутили кермо. Коли автомобіль розвертався, ручник повертали у вихідне положення і тиснули на газ.

Дріфт

Дріфт здобув популярність після появи фільмів "Форсаж" і гри Need For Speed. В Японії він став окремим мистецтвом, оволодіти яким можуть тільки обрані.

Хто знає, ці прийоми цілком можуть стати в нагоді в житті. Головне, використовувати їх на благо, коли навчишся їх виконувати. Також видання "Коментарі" розповість, чого не варто робити п'яному чоловікові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини