Головна Новини Чоловік авто Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою

MC20 є першим суперкаром Мaserati за останні 15 років

10 вересня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

Італійський автовиробник Мaserati вперше за 15 років представив новий швидкісний автомобіль класу люкс, який називається MC20. Представлений в цифровому вигляді на заводі в Модені, Італія, новий MC20 з'явився на світ під гаслом "MMXX: час бути зухвалим". Про це повідомляє Esquire.

Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою

Суперкар має корпус, зроблений в основному з легкого вуглецевого волокна та алюмінію, і незвичайний двигун V6 з турбонаддувом потужністю 630 кінських сил. Новий MC20 може розвивати максимальну швидкість 325 кілометрів на годину і розганятися від 0 до 96 кілометрів менш ніж за три секунди.

Абсолютно новий суперкар із середнім розташуванням двигуна оголошений наступником знаменитого MC12 Maserati, виробництво якого було припинено у 2005 році, і знаменує початок нової ери для італійського бренду.

Суперкар оснащений абсолютно новим двигуном Nettuno, який є першим двигуном, спроектованим, розробленим і повністю виготовленим компанією Maserati понад 20 років тому. Протягом останніх двох десятиліть компанія використовувала, за рідкісним винятком, двигуни сусіднього Ferrari.

Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою - фото 2
Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою - фото 3
Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою - фото 4
Автовиробник Мaserati порадував неймовірною новинкою - фото 5

Фактично, з 2022 року очікується, що електрична версія MC20 буде оснащена передовою технологією трансмісії електромобілів з трьома електродвигунами, що споживають енергію від 800-вольтової акумуляторної батареї. Це вдвічі більше, ніж у середньої акумуляторної батареї електромобіля, і поки тільки Porsche випустила автомобіль з такою перевагою.

Як повідомляло видання "Коментарі", електромобіль Tesla перетворили в катафалк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини