Головна Новини Чоловік літак Знайти і знищити: три найбільш смертоносних військових безпілотники
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайти і знищити: три найбільш смертоносних військових безпілотники

Відомі бойові безпілотники, які стали ветеранами багатьох битв

16 вересня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Безпілотники стали повноцінними учасниками будь-якої військової компанії. З їх допомогою проводиться розвідка, знищується супротивник і навіть ліквідуються окремі командири противника без шкоди для інших людей. Сьогодні віддамо цим літальним апаратам належну їм шану і розповімо про найцікавіші моделі. У цьому нам допоможе портал mport .

Знайти і знищити: три найбільш смертоносних військових безпілотники

Морський вовк: MQ-4C Bams UAS

Використовується з метою розвідки і для рятувальних операцій за участю флоту і "морських котиків". Цей безпілотник, в разі потреби, може завдавати ракетних ударів. Обладнаний радаром з фазованими антенними гратами і 360-градусним оглядом. Дальність польоту перевищує 15 тисяч кілометрів.

Надійний і легкий: BQM-34 Firebee

Знайти і знищити: три найбільш смертоносних військових безпілотники - фото 2

Високоефективний БПЛА, який використовується для пошуку цілей на морі і в повітрі. Він має на озброєнні спеціальну оптику з високою роздільною здатністю, але ударне озброєння відсутнє. Під час участі в бойових діях Firebee показав себе дуже надійними і, що вкрай важливо, легким в обслуговуванні.

Дитя двох континентів: Euro Hawk

Знайти і знищити: три найбільш смертоносних військових безпілотники - фото 3

А розробці цього безпілотника брали участіне авіаційні концерни США і Європи. Він створений на базі американського апарату Global Hawk Block 20, його основним завданням є радіотехнічна розвідка. У 2011 році він першим у світі здійснив трансатлантичний переліт, пробувши в повітрі 22 години.

Сподіваємося, ти не опинишся під прицілом цих сталевих птахів. Вижити при зустрічі з ними нелегко, якщо вони вже отримали наказ на ліквідацію. Також видання "Коментарі" розповість про найбезпечніші літаки в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини