Головна Новини Чоловік літак Безвихідних ситуацій не буває: як діяти якщо запізнився на літак
commentss НОВИНИ Всі новини

Безвихідних ситуацій не буває: як діяти якщо запізнився на літак

Якщо ти запізнився на літак, існує кілька варіантів вирішення проблеми

5 вересня 2020, 19:54 comments3991
Поділіться публікацією:

Іноді трапляється така ситуація, що ти запізнюєшся на свій літак. На перший погляд, в такому випадку вже неможливо виправити становище. Але це не так. Завжди можна знайти вихід. Сьогодні ми розповімо тобі про різні варіанти запізнення на літак і порадимо, як з них виходити. Допоможе нам у цьому Билетик.

Безвихідних ситуацій не буває: як діяти якщо запізнився на літак

Якщо ви запізнилися на реєстрацію, але літак ще не злетів

Не впадайте у відчай. У вас ще є шанс сісти на свій рейс. У більшості аеропортів працюють стійки реєстрації для пасажирів, яким не пощастило спізнитися. Зверніть увагу, що, як правило, ця процедура платна. Якщо такої стійки немає, постарайтеся знайти представника авіакомпанії. Можливо, він встигне провести вас на літак.

Якщо ви пройшли реєстрацію, але спізнилися на посадку

Така ситуація трапляється вкрай рідко, але до неї краще підготуватися. Звертайтесь до представника авіакомпанії. Він допоможе сісти на літак.

Якщо ви запізнилися на реєстрацію, літак вже вилетів

Завершення реєстрації не означає, що все втрачено. Особливо якщо у вас квиток туди-назад. Цілком можливо, вам вдасться поміняти авіаквиток на інший рейс за умови, що є вільні місця в літаках.

Якщо Ви запізнилися на стикувальний рейс з вини авіаперевізника

Якщо ви летите транзитним рейсом по одному квитку, але спізнилися на стикувальний рейс з вини авіакомпанії, то негайно зв'яжіться з її представництвом. Якщо стикувальний рейс належить іншій авіакомпанії, то необхідно зробити позначку про затримку рейсу і пред'явити її на стійці реєстрації авіаперевізника, на рейс якого ви запізнилися. В такому випадку вам повинні обміняти ваш посадковий талон і посадити на найближчий рейс без штрафів і неустойок. Крім цього, ви можете зажадати безкоштовний телефонний дзвінок, щоб попередити близьких про затримку. В ідеалі — до наступного рейсу вас повинні розмістити в готелі і забезпечити вечерею.

Сподіваємося, ви ніколи не запізнетеся на свій рейс. Але якщо вже це сталося — тепер ви знаєте, що робити. Також видання "Коментарі" розповість про десять страшних таємниць, які криються в салоні літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини